Cart
0 items
No products found...
Wishlist
items
You need to be logged in to use this feature...
Login
Log in if you have an account
Register
By creating an account with our store, you will be able to move through the checkout process faster, store multiple addresses, view and track your orders in your account, and more.
28 Mar 2024

De leukste kinderboerderijen door heel het land

Ontdek de lente: Breng een bezoek aan de kinderboerderij

Yay, het is lente! Tijd om naar buiten te gaan en te genieten van de zonnestralen, bloemen die bloeien en natuurlijk... dieren knuffelen op de kinderboerderij! Want in de lente is het extra leuk op de boerderij, schapen worden ontdaan van hun winterjas en de pasgeboren lammetjes dartelen in de wei. Wij gingen voor jullie op zoek naar de leukste kinderboerderijen door heel het land. 

Tips: de leukste kinderboerderijen per provincie

Hier zijn de leukste kinderboerderijen per provincie waar je je innerlijke avonturier kunt loslaten en de lente kunt vieren:

Groningen: Kinderboerderij de Beestenborg in Groningen
"Gronings gezellig" is het motto hier! Ontmoet geiten, konijnen en meer. Wedden dat je verliefd wordt op de geiten met hun gekke sprongetjes?

Bezoek de website

Friesland: Kinderboerderij Doniastate in Stiens
Ontdek de Frieslandse charme terwijl je lammetjes knuffelt en speelt op de avontuurlijke speelplaats. Misschien kun je zelfs een geit vinden die graag meedoet met tikkertje!

Bezoek de website

Drenthe: Kinderboerderij Emmelerbos in Emmen
Trek je ontdekkingslaarzen aan en ga op avontuur in het Emmelerbos! Ontmoet de dieren, ren door de weide en geniet van de prachtige natuur.

Bezoek de website

Overijssel: Kinderboerderij Dondertman in Holten
Het is hier altijd feest! Dans met de geiten, speel verstoppertje tussen de hooibalen en vergeet niet een ritje te maken op de pony's.

Bezoek de website

Gelderland: Kinderboerderij De Goffert in Nijmegen
Verken de jungle van De Goffert en ontmoet al je favoriete boerderijdieren. Wie weet vind je zelfs een verstopte schat tussen het hooi!

Bezoek de website

Flevoland: Kinderboerderij Den Uylpark Almere
Duik in het dierenrijk van Almere-Stad! Verken de boerderij, roetsj van de glijbaan en geniet van een ijsje terwijl je de avonturen van de dag bespreekt.

Bezoek de website

Utrecht: Stadsboerderij Griftsteede in Utrecht
Ga op stadsavontuur bij Griftsteede! Voer de geiten, speel in de zandbak en neem deel aan een knutselworkshop. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Bezoek de website

Noord-Holland: Geitenboerderij Ridammerhoeve in Amstelveen
Ontsnap aan de drukte van de stad en ga op avontuur bij Ridammerhoeve! Knuffel met de lammetjes, voer de geiten en sluit de dag af met een heerlijk picknick in het gras.

Bezoek de website

Zuid-Holland: Kinderboerderij Het Geertje in Zoeterwoude
Er valt altijd iets te beleven op de Oude Boerderij! Speel met de dieren, ren door de modder en wie weet kom je wel een echte boer tegen die je alles kan vertellen over het boerenleven.

Bezoek de website

Zeeland: Kinderboerderij Cantecleer in Middelburg
Duik in de Zeeuwse gastvrijheid bij Cantecleer! Knuffel met de lammetjes, geniet van een ritje op de pony's en sluit de dag af met een lekkere pannenkoek in het boerderijrestaurant.

Bezoek de website

Noord-Brabant: Kinderboerderij de Oude Hofstede in Eindhoven
Beleef een dag vol avontuur bij de Oude Hofstede! Ontmoet de dieren, speel in de speeltuin en ga op ontdekkingstocht door de boerderijwinkel.

Bezoek de website

Limburg: Kinderboerderij Hagerhof in Venlo
Kinderboerderij Hagerhof biedt een geweldige ervaring voor jong en oud. Bezoekers kunnen de dieren voeren, deelnemen aan educatieve activiteiten en genieten van de prachtige natuur rondom de boerderij. Het is de perfecte plek voor een dagje uit in de lente!

Bezoek de website

Dus trek je Koko Noko-kleding aan en ga op avontuur in de prachtige wereld van de lente! Laat je verwonderen door de geuren en kleuren van dit seizoen en beleef samen met ons de leukste lenteavonturen. Meer tips voor leuke lente uitjes en activiteiten? Neem in kijkje tussen onze andere blogs

Be the first to comment...
Leave a comment