Cart
0 items
No products found...
Wishlist
items
You need to be logged in to use this feature...
Login
Log in if you have an account
Register
By creating an account with our store, you will be able to move through the checkout process faster, store multiple addresses, view and track your orders in your account, and more.
15 Apr 2024

Tips voor een geslaagde vrijmarkt met kinderen

Koningsdag, hét Nederlandse feestje van het jaar. De perfecte dag om samen de leukste herinneringen te creëren. En waar kun je dat beter doen dan op de vrijmarkt? Overal in de buurt is er wel een leuke vrijmarkt te vinden en natuurlijk kun je daar oude kleding en speelgoed verkopen, maar er zijn ook originelere manieren om je kindjes wat extra zakcentjes te laten verdienen. Wij geven een aantal leuke tips om er een gezellige én geslaagde vrijmarkt van te maken.

Tips: Originele manieren om geld te verdienen op de vrijmarkt

Eendjes vangen
Creëer een eigen mini-eendjes vangkraam op jullie kleedje. Vul een grote bak met water en voeg wat plastic eendjes toe. Geef de kids een hengel en laat ze proberen de eendjes te vangen. Gegarandeerd plezier!

Vier op een rij
Wie heeft er als eerste vier op een rij? Zet een vier op een rij spelletje neer en laat jullie uitdagen door het voorbijlopende publiek. Een leuke en educatieve activiteit die de kindjes vast en zeker bezig zal houden.

Jeu de boules
Maak je eigen jeu de boules baan op jullie kleedje. Markeer een start- en eindpunt en laat de kids proberen om de boules zo dicht mogelijk bij het eindpunt te rollen. Een geweldige manier om de hand-oog coördinatie te oefenen.

Mens erger je niet
Een klassiek spel dat garant staat voor speelplezier. Laat je uitdagen door het voorbijlopende publiek, gooi samen dobbelstenen en verplaats de pionnen over het bord.

Ranja en ijsjes verkopen
Richt een kleine kraam in op jullie kleedje met zelfgemaakte limonade en ijsjes. Laat je kleintje(s) helpen met het inschenken van de limonade en het uitdelen van de ijsjes aan voorbijgangers. De perfecte manier om wat zakgeld te verdienen.

Met bovenstaande tips valt jullie kraampje vast en zeker op tijdens de vrijmarkt én hebben de kids vast en zeker een onvergetelijke dag.

De perfecte koningsdagoutfit voor kinderen

Op koningsdag kan een oranje outfit voor de kids natuurlijk niet ontbreken. Zijn jullie nog op zoek naar een oranje outfit die niet alleen helemaal in het thema past, maar ook nog eens super hip is? Dan zijn jullie bij Koko Noko aan het juiste adres. Met de oranje items uit onze collectie is jouw kleine avonturier helemaal koningsdag-proof.

Koningsdagoutfit voor meisjes

Koningsdagoutfit voor jongens

Met deze outfit inspiratie en vrijmarkt-tips zijn jullie helemaal klaar voor een onvergetelijke dag vol plezier en avontuur. Het belangrijkste is om samen te genieten van deze speciale feestdag. Deel vooral jullie leukste foto’s op instagram onder de vermelding #goingkokonoko.

Be the first to comment...
Leave a comment